Speciale Aanbieding

MARIA NILA MINERALS GNEISS MOULDING PASTE 100ML

16,00 10,00

Hoe gebruik ik de Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste?

Neem een kleine hoeveelheid Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste op de vingers en handpalmen en breng dit aan op droge of vochtige haren. Breng je lokken vervolgens in model.

Is Maria Nila Minerals Gneiss Molding Paste geschikt voor mijn haren?

Ben je opzoek naar een wax die je lokken in model houden, maar het er wel natuurlijk uit laat zien? Dan is de Gneiss precies wat je zoekt. Ben je er toch niet helemaal zeker van of dit is wat je precies zoekt? Dan raden wij aan om het artikel Maria Nila 37 vragen beantwoord door te nemen. Hier vind je zeer uitgebreide informatie over Maria Nila, zowel over haar beleid, waar ze voor staan en de productlijnen.

Wil je de verschillende resultaten zien tussen de 4 verschillende Minerals van Maria Nila? Dan raden wij aan om deze korte video even te bekijken. Daar komen ze alle 4 kort aan bod.

 

Is Maria Nila Minerals Gneiss Molding Paste cruelty free?

Denk je Maria Nila dan denk je direct 100% vegan! Maria Nila is tegen dierenproeven, en dat vindt ons team alleen maar goed! Oftewel de Maria Nila Minerals Gneiss Molding Paste is dan ook volledig cruelty free, net zoals alle andere producten van Maria Nila. De teammembers van Maria Nila zetten zich in voor een betere wereld en vinden dat dierenproeven niet meer van deze tijd zijn. Dieren zijn knuffelbaar en ze geven liefde, die horen dus zeker niet thuis in de wereld van cosmetica, aldus Maria Nila.

 

Is de Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste vrij van sulfaten en parabenen?

Maria Nila staat voor kwaliteit, en ze vinden het enorm belangrijk dat schadelijke stoffen zoveel achterwege worden gelaten. Het is niet goed voor je haren èn je hoofdhuid. Daarom zijn alle producten van Maria Nila vrij van zowel sulfaten als parabenen. Dus zeker dat de Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste vrij is van sulfaten en van parabenen. Heel fijn!

Waar kan ik mijn vraag stellen over Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste?

Kom je er niet helemaal uit of dit wel de juiste paste is? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend contact op met ons team. Wij helpen je graag op weg naar het maken van de juiste keuze. Stuur je vraag naar info@haarspullen.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Maria Nila Minerals Moulding Paste is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

Maria Nila Minerals Moulding Paste 50ml. 

Maria Nila Minerals Moulding Paste 100ml.

100ML

Beschrijving

Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste

Maria Nila Gneiss Moulding Paste is een verdikkende, texturiserende pasta met neutrale glans. Door de natuurlijke hold en look is dit stylingproduct van Maria Nila geschikt voor alle kapsels. Het geeft je haren een sterke hold, maar het resultaat is wel prachtig natuurlijk. Deze paste bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van Parabenen en Sulfaten. Moulding Paste is één van de vier Minerals.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.