Speciale Aanbieding

MARIA NILA MINERALS GABBRO FIXATING WAX 100 ML

16,00 10,00

Hoe gebruik ik de Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax?

Neem een kleine hoeveelheid Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax op de vingers en handpalmen en breng dit aan op je haren, dit kan zowel droog als vochtig. Style je lokken vervolgens naar wens.

Is Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax geschikt voor mijn haren?

Ben je opzoek naar een wax die je warrige look in bedwang houdt? Dan is de Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax de juiste keuze. Ben je er toch niet helemaal zeker van of dit is wat je precies zoekt? Dan raden wij aan om het artikel Maria Nila 37 vragen beantwoord door te nemen. Hier vind je zeer uitgebreide informatie over Maria Nila, zowel over haar beleid, waar ze voor staan en de productlijnen.

Wil je de verschillende resultaten zien tussen de 4 verschillende Minerals van Maria Nila? Dan raden wij aan om deze korte video even te bekijken. Daar komen ze alle 4 kort aan bod.

 

Is Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax cruelty free?

Maria Nila staat er bekend om dat ze 100% vegan zijn. Oftewel de Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax is dan ook volledig cruelty free, net zoals alle andere producten van Maria Nila. De teammembers van Maria Nila zetten zich in voor een betere wereld en vinden dat dierenproeven niet meer van deze tijd zijn. Dieren zijn knuffelbaar en ze geven liefde, die horen dus zeker niet thuis in de wereld van cosmetica, aldus Maria Nila. En daar is ons team het dan ook helemaal mee eens.

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax?

Kom je er niet helemaal uit of dit wel de juiste wax is? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend contact op met ons team. Wij helpen je graag op weg naar het maken van de juiste keuze. Stuur je vraag naar info@haarspullen.nl.Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:
Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax 50ml.
Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax 100ml.

Uitverkocht

Beschrijving

Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax 100ml

Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax is een snel-drogende, stevige wax die een minimale glans geeft aan je lokken. De eigenschappen van deze wax maken het zeer geschikt voor kort haar. Het haar blijft beweeglijk en is de hele dag door te restylen. Het product is niet vettig en zakt niet uit. Deze paste bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van Parabenen en Sulfaten. Hold 5/5 en heeft een minimale glans.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.