MARIA NILA CURLICUE CREAM

28,90

Hoe gebruik ik de Curlicue Creme voor mijn krullen?

Breng de Maria Nila Curlicue Cream aan op je vochtige lokken. Vervolgens je haren föhnen en in model brengen, of laten opdrogen voor een natuurlijk resultaat.

 

Is de Maria Nila Curlicue Cream Curly Girl Methode proof?

De Maria Nila Curlicue Cream is Curly Girl Methode proof. Daarnaast bevat de Maria Nila Curlicue Cream geen proteïne. Heb je krullen en ben je nog niet bekend met de Curly Girl Methode? Lees dan het artikel De Curly Girl Methode: van A tot Z. Hier lees je alles over deze fantastische methode waar al menig krullenbollen je voor gingen 🙂

Is de krulcreme van Maria Nila 100% vegan?

Steeds meer mensen worden bewust van het milieu en de voetprint die wij achterlaten. De vraag of Maria Nila Curlicue Cream 100% vegan is is dan ook niet zo vreemd. Ons team kan je vertellen dat de Maria Nila Curlicue Cream 100% vegan is, net zoals alle producten van Maria Nila. Maria Nila is momenteel één van de bekendst 100% vegan merken, dat ook daadwerkelijk goede producten op de markt brengt.

 

Is de Maria Nila Curlicue Cream cruelty free?

Maria Nila Curlicue Cream is natuurlijk 100% vegan, we kunnen je dan ook vertellen dat de Maria Nila Curlicue Cream cruelty free is. Tuurlijk kan het zo zijn dat ze dat niet zijn, je weet het tegenwoordig niet maar dat zou wel zeer bijzonder zijn. Maria Nila houdt zich verder ook bezig met hun voetprint, en voor elk product planten zij een nieuwe boom.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Maria Nila Curlicue Cream - 100ml

Maria Nila Curlicue Cream is een zeer verzorgende crème voor krullend haar. Deze creme definieert krullen en gaat pluis tegen. De Maria Nila Krullen Cream is onder andere geschikt voor krullend haar, omdat het de krullen verstevigt en vormgeeft. De crème beschermt bovendien tegen UV-stralen en bestaat uit 100% plantaardige producten. Sulfaten- en parabenenvrij.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de krullencream van Maria Nila?

Wat maakt de Maria Nila Curlicue Cream nou zo bijzonder? Dat is natuurlijk een goede vraag, hieronder de belangrijkste kenmerken van de Krullen crème van Maria Nila.

  • vrij van sulfaten
  • Vrij van parabenen
  • beschermt tegen UV-stralen
  • 100% vegan
  • beschermt je lokken tegen vrije radicalen
  • verzorgend
  • Curly Girl Methode proof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.